Adwords uitbesteden


Wilt u Adwords uitbesteden om zo online succesvol te worden? Er zijn vele voordelen die ervoor zorgen dat door het uitbesteden van een Google Adwords campagne websites succesvoller worden. Aan de hand van uw budget en doelen zal dan ook altijd gekeken worden wat de mogelijkheden zijn voor het uitbesteden van uw Google Adwords campagne.

Voordelen van Adwords zelf doen of uitbesteden

Als u uw Google Adwords campagne uitbesteedt bij Goody Ads kunt u rekenen op professionele begeleiding en advies. De Google Adwords experts zullen dan ook altijd voor het hoogste resultaat gaan. De voordelen van het uitbesteden van een Google Adwords campagne zijn dan ook helder. Door het uitbesteden bespaard u uiteindelijk veel kosten. Dit komt omdat Google Adwords met een CPC systeem werkt. Dit houdt in dat voor elke klik naar uw website kosten in rekening worden gebracht. Door het juist instellen(targeting) van de doelgroep, CPC, zoekwoorden en overige activiteiten kunt u uiteindelijk veel meer bezoekers bereiken met hetzelfde budget.

Wat zijn de kosten voor het uitbesteden van Google Adwords?

De prijzen voor het uitbesteden van een Google Adwords campagne zijn voor elke website anders. Dit hangt dan ook helemaal van uw doelen af. Voor de normale MKB bedrijven kunnen de kosten ongeveer rond de 225,-  per maand worden gehouden. Doordat u goedkoop een Adwords campagne kunt uitbesteden bereikt u met hetzelfde budget meer mensen waardoor er meer orders worden gegenereerd.

Google Adwords uitbesteden bij Goody Ads

Als u meer resultaat wilt bereiken met hetzelfde budget bent u bij Goody Ads aan het juiste adres. Aan de hand van een gesprek zullen we achterhalen wat uw doelen en budgetten zijn. Uiteindelijk kan Goody Ads zo een passend voorstel maken om uw doelen te bereiken. Neem direct contact op met de marketingadviseur van Goody Ads!

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.