Bouw en vastgoed


In de bouw en vastgoed branche is online marketing een waardevolle aanvulling op de huidige kanalen. Door gebruik te maken van online marketing kunt u als vastgoed eigenaar leads binnenhalen, naamsbekendheid genereren of juist nieuwe klanten bereiken. Goody Ads kan uw bouwbedrijf onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep. Aan de hand van de zoekmachine (Google) of social media bereikt u in korte tijd veel potentiële klanten. Daarnaast kunt u aan de hand van online marketing omwonenden informeren over de voortgang en de huidige situatie van een project.

Niet alleen voor de gevestigde orde is Goody Ads het ideale online marketing bureau. Ook voor ZZP-ers is Goody Ads van grote waarde. Goody Ads verleent naast de online marketing ook de complete ontzorging voor de bouw, onderhoud en hosting van uw website. U kunt hierdoor het verschil maken ten opzichte van uw concurrent en u geeft uw verkopen een boost!

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.