Detailhandel


Stilstaan is achteruitgaan! Veel winkels zijn in het tijdperk van het internet gaan achterlopen. Dankzij het slim inzetten van de juiste marketingkanalen zorgen wij voor een inhaalslag. Wij spreken zo de juiste doelgroep aan. Dit doen wij door online beter vindbaar te zijn. Denk bijvoorbeeld aan Google AdWords, social media beheer of zoekmachine optimalisatie. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw onderneming weer hip en trendy wordt. Hierbij streven we altijd naar online successen. Denk bijvoorbeeld aan uw trouwe fans op social media of bezoekers die producten kopen via uw website of webshop. Deze strategie is voor elke organisatie maatwerk. De strategie sluit aan bij uw doelgroep om zo het maximale succes te behalen.

In de detailhandel is lokale promotie erg belangrijk. Uw klanten komen namelijk vaak ook naar uw fysieke winkel en bestellen niet alleen via internet. De lokale vindbaarheid van uw winkel is daarom ook erg belangrijk!

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.