E-mail marketing

Het bereiken van nieuwe klanten is vaak een dure aangelegenheid. Dit komt omdat u de juiste personen wilt bereiken, moet adverteren en vervolgens de bezoekers wilt omzetten tot klanten. E-mail marketing is hiervoor een uitkomst. Mits e-mail marketing goed is ingezet kunnen hier goede resultaten uit komen. Daarnaast is e-mail marketing een relatief goedkope manier om meer verkopen te realiseren.

Hoe zet Goody Ads e-mail marketing in?

Als uit ons gesprek blijkt dat e-mail marketing de juiste strategie is kan er gekeken worden of er al e-mail adressen van klanten/bezoekers aanwezig zijn. Als dit zo is levert e-mail marketing direct resultaat op. Als dit nog niet het geval is kan Goody Ads helpen om snel een database van e-mail adressen te verzamelen. Door de expertise van Goody Ads weten wij als geen ander hoe we e-mail adressen van uw doelgroep moeten verzamelen.

Nadat wij een mooi aantal e-mail adressen hebben kan een goede mailing worden opgezet. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar informatie die op dat moment actueel is binnen uw organisatie. Omdat de e-mailinbox van uw klant dagelijks tientale mailings ontvangt zorgt Goody Ads ervoor dat uw mailing daar uit springt. Door deze kracht kan e-mail marketing succesvol worden ingezet en levert het direct nieuwe klanten of meer conversies op!

Kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan contact op met Sjaak, hij laat u graag de mogelijkheden zien die er voor uw bedrijf liggen. Dit kan per telefoon: 010 – 2613606 of stuur een e-mail naar: sjaak@goodyads.nl

Meer weten over e-mailmarketing?


Bent u geïnteresseerd in het zetten van stappen op het gebied van e-mailmarketing? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u nu vrijblijvend informeren!

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.