Zoekmachine advertising (SEA)

U kent ze vast wel, de advertenties in Google. Met een advertentie komt uw website ‘ineens’ bovenaan in Google te staan. Met Google AdWords (SEA) krijgt u een prominente positie in de zoekmachine. Voor een optimale vindbaarheid is Google AdWords dan ook een prima middel om in te zetten. Doordat u met Google AdWords een groot publiek bereikt kunnen wij uw doelstellingen realiseren. Goody Ads heeft dan ook alle middelen in huis om van uw Google AdWords campagne een succes te maken. Daarnaast is Goody Ads Google partner.

Hoe werkt Google AdWords?

Google AdWords advertenties worden ingezet aan de hand van relevante zoekwoorden. Tijdens ons marktonderzoek bekijken wij welke zoekwoorden relevant zijn voor uw organisatie. Dit bespaart u veel geld omdat u op een hele relevante wijze de doelgroep bereikt. Daarnaast worden er alleen kosten in rekening gebracht als een bezoeker ook daadwerkelijk op uw advertentie klikt.

Wij werken met een maandelijks abonnement. Op die manier kunnen wij u de beste resultaten garanderen. Een Google Adwords campagne opzetten is pas het begin. Doordat wij maandelijks aan uw campagne werken kunnen wij deze steeds verder optimaliseren. Wij streven tijdens het optimaliseren dan ook altijd naar meer bezoekers uit hetzelfde budget. Dit betekent dus altijd een positieve ROI.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied die uw online ambities waar kan maken? Neem dan contact op met Sjaak, hij laat u graag de mogelijkheden zien die er voor uw bedrijf liggen. Dat kan per telefoon: 010 – 2613606 of stuur een email naar: sjaak@goodyads.nl

Gratis Quickscan aanvragen?


Is uw Google Adwords campagne nog wel up-to-date?
Vraag nu een gratis Quickscan aan en wij maken een kostelozen analyse van uw AdWords campagne en komen met praktische tips.

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel: 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.