Ons Google AdWords pakket zorgt voor meer conversies!

Wij zorgen ervoor dat je meer conversies krijgt via Google AdWords door slimme advertenties, een hoge kwaliteitsscore en een goed geoptimaliseerd account. Maatwerk trajecten vanaf €125,- per maand.
  

Google AdWords uitbesteden

Een Google AdWords campagne zet je in om mensen te bereiken die op het punt staan een product te kopen wat jij aanbiedt! Door een gerichte advertentie zorg je ervoor dat deze mensen op jouw website klikken i.p.v. die van je concurrenten. Alleen het opzetten van een Google AdWords campagne is zeker niet voldoende. Doordat Google alles meet kan aan de hand van deze data veel dingen verbetert worden. Denk bijvoorbeeld aan specifieke tijden waarop mensen snellen een bestelling plaatsen, specifieke gebieden, leeftijden, geslacht, zoekgedrag enzo. Maar hoe kan het zo zijn dat de ene Google AdWords campagne wel verkopen oplevert en de andere niet? Dat is de vraag die ertoe leidde dat wij ons bezig zijn gaan houden met het doen van onderzoek naar Google AdWords marketing. Hierbij hebben wij gekeken wat nodig is om mensen via Google AdWords naar je website te krijgen en hoe deze mensen op je website worden warm gemaakt voor een aankoop. Hierdoor weten wij precies hoe een goede Google AdWords campagne opgebouwd dient te worden. Dit levert daadwerkelijk meer verkopen op. 

Goody Ads is Google Gecertificeerd!

Google omschrijft dit als volgt: ”Deze partners kunnen u helpen advertenties te maken en te optimaliseren die worden weergegeven bij resultaten van Google. Ze kunnen ook adviseren over zoekwoordstrategieën en budgetplanning.”

Wij werken met data analisten die precies meten hoe je AdWords campagne presteert. Aan de hand van deze data kunnen wij optimaliseren. Geen aannames maar feiten!  

Elk bedrijf heeft haar eigen marketeer (1 aanspreekpunt). Hierdoor kun je altijd je vragen doorsturen en krijg je antwoord van de marketeer die aan de knoppen draait van jouw campagne!

Feedback van klanten


Starter

€125

Per maand
 • Maximaal 5 campagnes
 • Koppeling Google Analytics
 • Kleine optimalisatie ronde
 • Exclusief advertentiebudget (budget in overleg)
 • Geen opstart kosten
Maak een afspraak!

Maatwerk

> €275

Per maand
 • Aantal campagnes in overleg
 • Google Shopping
 • Koppeling Google Analytics
 • Intensieve optimalisatie ronde (data gedreven)
 • Exclusief advertentiebudget (budget in overleg)
 • Geen opstart kosten
Maak een afspraak!
 
 

Bewezen portfolio met meer dan 100 klanten

Wij zijn een jong en persoonlijk bedrijf, maar hebben al meer dan 70 ondernemingen geholpen met een online marketing traject of een website. Wij helpen ook jou graag verder.

        
     


Normaal starten wij altijd binnen 2 weken met het beheren van je Google AdWords campagne. Wil je graag eerder of juist later starten? Wij horen het graag!

Natuurlijk! Elke maand sturen wij je een rapportage. Daarnaast bellen jij en je persoonlijke marketeer elke maand. Zo kunnen wij jouw kennis over je bedrijf en branche combineren met onze online marketing kennis. Daarnaast kunnen we gelijk telefonisch de voortgang doornemen. Elke 6 maanden nodigen wij je uit bij ons op kantoor. Dan zullen we brainstormen over nieuwe ideeën, acties, groei en de resultaten. 

Tijdens een optimalisatie ronde verbeteren wij jullie adWords campagne. Als de campagnes lopen verzamelen wij veel data. Deze data analyseren wij en zo kunnen wij verbeterpunten doorvoeren. Denk hierbij aan het A/B testen van advertenties, optimaliseren van locaties, tijden dat de advertentie wordt weergegeven en bijvoorbeeld het optimaliseren voor mobiel gebruik of juist voor desktop of iPad. 

Zelf hoef je helemaal niks te doen. Wij zetten je AdWords campagne op, beheren deze en optimaliseren elke maand je campagne. 

Bij Goody Ads heb je altijd 1 aanspreekpunt. Tijdens onze samenwerking krijg je het persoonlijke nummer, mail adres en WhatsApp van je marketeer. Hierdoor kun je hem mailen, bellen whatsappen en kan hij direct je vraag beantwoorden. 

Ja, bij Goody Ads werken wij met contracten. Dit doen wij om een aantal redenen:

 1. Wij verdiepen ons zeer goed in jullie bedrijf en doelgroep. 
 2. Wij werken data gedreven. Dit zorgt voor de beste optimalisatie punten en voor de beste resultaten.

Bovenstaande punten kosten tijd. Om ons hier goed in te verdiepen vragen wij altijd een samenwerking van minimaal 6 maanden. Anders is het onmogelijk om voor bovenstaande bedragen + geen opstartkosten een goede AdWords campagne voor jullie organisatie te runnen.

Direct antwoord op je vraag!


Bert Vroegindeweij

Online marketeer

010 – 26 13 606

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het beantwoorden van je vragen!