Onderwijs


Niet alleen tijdens de open dag moet uw onderwijsinstelling in de schijnwerpers staan. Het oriënteren van verschillende scholen begint vaak al in een veel eerder stadium. Tijdens dit zoekproces is het belangrijk dat uw onderwijsinstelling op het pad voorbij komt. Dit kan door op de juiste momenten op de juiste locaties op online gebied aanwezig te zijn. Wilt u als onderwijsinstelling online het verschil maken?

Vooral in het voorjaar komen de nieuwe aanmeldingen voor onderwijsinstellingen binnen. In deze periode moeten uw campagnes dan ook echt gericht zijn op het aanmelden van nieuwe studenten. In het najaar, de periode dat studenten zich oriënteren, is branding (naamsbekendheid) van uw onderwijsinstelling belangrijk. Samen zullen wij in kaart brengen hoe studenten zich oriënteren en aanmelden. Aan de hand hiervan kunnen wij het maximale uit uw onderwijsinstelling behalen.

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.