Wij zijn Goody Ads!


Goody Ads bestaat uit een klein team van echte vakmensen. Elk teamlid is expert in zijn of haar vakgebied. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en heeft u altijd één aanspreekpunt. Door ons kleinschalige team is persoonlijke aandacht voor ons erg belangrijk. Want winnen doen wij immers altijd samen!

Wij staan voor online marketing waar wij het verschil mee maken, dat is onze passie!

Bent u opzoek naar uitmuntende vakprofessionals die online marketing door hun aderen hebben gieren? Vraag ons gerust hoe wij u kunnen helpen met het bereiken van de juiste doelgroep en de juiste kanalen om zo aan de hand van uw doelen, uw doelstelling te bereiken.

Hier worden wij echt blij van!

 Scoren in de zoekmachines 

 Google AdWords campagnes met een positieve ROI (positieve balans kosten/opbrengsten)

✓ Interactie en een groot bereik op social media 

✓ Websites die conversies opleveren

✓ Professionele online marketing foto’s 

Wij maken wat wij doen meetbaar. Dit doen wij door elke maand een rapportage te maken, te bellen met de klant en elke periode een brainstormsessie met de klant te houden. 

Wij zijn Google gecertificeerd, op de hoogte van de nieuwste trends en kijken uit naar morgen om te zien met welke strategie wij het verschil kunnen maken.

Bij ons heeft de klant 1 aanspreekpunt. Zetten wij ons 100% in voor resultaat en denken wij mee hoe de klant nog meer kan groeien.

Bewezen portfolio met meer dan 100 klanten

Wij zijn een jong en persoonlijk bedrijf, maar hebben al meer dan 100 ondernemingen geholpen met een online marketing traject of een website. Wij helpen ook jou graag verder.Binnen één werkdag een offerte!

9,3 op basis van 50+ reviews!

Vragen? Direct antwoord op je vraag!(010 – 26 13 606)

Daag jij ons uit?


Bert Vroegindeweij
Online marketeer


Wilt u meer weten? Neem contact op met Bert voor advies of om een afspraak te maken.

Stuur direct een mail of bel ons! (010 – 26 13 606)