SEO abonnement


Een SEO abonnement is ideaal als u elke maand een vast bedrag wilt betalen voor SEO. Met een SEO abonnement weet u dan ook precies waar u aan toe bent. Goody Ads heeft verschillende SEO abonnementen. Daarbij vertellen we ook direct dat SEO maatwerk is. Daarom adviseren onze SEO specialisten u graag over welk SEO abonnement het beste bij uw organisatie past.

Wat is SEO?

SEO, ook wel bekend als Search Engine Optimization, is het optimaliseren van uw website of webshop met als doel vindbaar worden op relevante zoekwoorden/zoektermen in Google. Door SEO goed in te zetten, ontvangt u meer websitebezoekers, die weer leiden tot meer conversie. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces. Het draait hier om het verbeteren van uw website om deze beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google.

Wat allemaal bij SEO komt kijken is het onderdeel ‘on page’ en het onderdeel ‘off page’. Bij ‘on page’ SEO optimalisatie zal er een zoekwoorden onderzoek plaatsvinden. Deze zoekwoorden passen bij de interesse van uw doelgroep en uw bedrijf. Aan de hand van deze zoekwoorden zullen er SEO teksten geschreven worden die meer bezoekers naar uw website zullen trekken. De snelheid van uw website is daarentegen ook een belangrijke factor om rekening mee te houden. Hoe sneller iets werkt, hoe beter bezoekers hierop reageren. Naast de ‘on page’ optimalisatie werken wij ook maandelijks aan de ‘off page’ optimalisatie. Dit doen we aan de hand van het plaatsen van links van andere relevante websites. Onze experts bij Goody Ads doen er alles aan voor een betere score in de zoekresultaten.

Waarom een maandelijks SEO abonnement?

SEO is een doorlopend proces. Onze experts zijn namelijk continu bezig om het algoritme te verbeteren. Het algoritme bepaalt namelijk op welke positie u in de zoekresultaten terecht komt. Er is één belangrijk doel en dat is het hoog laten ranken van gebruiksvriendelijke websites die relevant zijn voor de bezoekers. Nadat uw website is geoptimaliseerd is het belangrijk om deze te onderhouden, verbeteren en te analyseren op het gebied van SEO. Het is dus geen eenmalig activiteit. Met een SEO abonnement zorgt u ervoor dat u aanwezig blijft in Google en blijft stijgen. Wat uiteindelijk meer bezoekers op uw website of webshop zal opleveren.

Wat levert een SEO abonnement u op?

Een website vindbaar maken in Google is dus niet zo gemakkelijk als dat het lijkt. Het resultaat na de optimalisatie is ook niet meteen zichtbaar. Er zal een periode overheen moeten gaan tot de resultaten zichtbaar zijn en verwerkt zijn door het algoritme van Google. Vandaar dat een SEO- abonnement op maandbasis het meest logische is. Op deze manier verspreidt u de SEO kosten per maand, en blijft het betaalbaar.

Wat kost een SEO abonnement?

De kosten van een SEO abonnement beginnen bij 300 euro per maand. Onder dit bedrag worden ook SEO abonnementen aangeboden. Helaas duurt het pas 3 tot 6 maanden voordat u de eerste resultaten van SEO ziet. Als u een pakket kiest van onder de 300 euro per maand bent u wel goedkoper uit elke maand maar duren de resultaten langer. Daarom kiest Goody Ads voor een pakket vanaf 300 euro per maand als u binnen korte tijd SEO resultaat wilt zien.

Naast de pakketten vanaf 300 euro heeft Goody Ads ook pakketten van 450 of 750 euro per maand. Met de duurdere pakketten komen de resultaten helemaal in grote hoeveelheden. Maar met een 300 euro pakket kunt u prima van start.

SEO abonnement afnemen bij Goody Ads

Goody Ads is Google partner. Dit betekent dat u met echte vakmensen te maken heeft. Onze marketingadviseur adviseert u graag over de mogelijkheden voor een SEO abonnement wat bij u past.

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.