SEO specialist inhuren


Een SEO specialist inhuren is een prima keuze als u het verschil wilt maken in de zoekmachine. Voordat u een SEO specialist inhuurt heeft u meestal nog veel vragen die niet beantwoord zijn. Mocht u na het lezen van dit artikel nog onduidelijkheden of vragen hebben dan kunt u direct contact opnemen met onze marketingadviseur!

Wat is een SEO specialist en wat doen zij precies?

Een SEO specialist is iemand die uw website zo goed mogelijk vindbaar maakt in de organische (gratis) zoekresultaten van Google. Onze experts bij Goody Ads zorgen niet alleen voor een goede positie, wij zorgen er ook voor dat al die extra traffic ook daadwerkelijk wordt omgezet in conversies. Hoog staan in Google is goed, maar u wilt natuurlijk niet alleen maar kijkers op uw website hebben. Onze SEO experts zorgen dat deze ‘kijkers’ omgezet worden tot leads en omzet.

Een SEO specialist gaat aan de slag om uw website structureel te verbeteren. Aan de hand van een zoekwoorden onderzoek wordt er gekeken op welke zoektermen uw doelgroep het meeste zoekt. Samen wordt er gekeken naar een doelstelling die past bij uw bedrijf en wensen, vervolgens gaan de  experts op periodieke basis (zoals maandelijks) aan de slag gaat om deze doelen te behalen.

Waarom een SEO specialist inhuren?

Het draait natuurlijk allemaal om de winst. Winst als het gaat om meer bezoekers, meer leads en meer omzet. Het inhuren van een SEO specialist levert u een website op die goed vindbaar is voor de doelgroep die u wilt bereiken. Een goede SEO specialist weet precies welke rol SEO vervult voor uw bedrijf.

Wat kost een SEO specialist inhuren?

Bij Goody Ads kunt u al een SEO specialist inhuren vanaf 300 euro per maand. De tarieven wisselen erg in SEO ‘land’. Vaak hangen de budgeten en kosten samen met de resultaten die een SEO expert kan behalen. Omdat Goody Ads Google partner is weet u zeker dat u met een ervaringsdeskundige te maken heeft.

Wat kan er gebeuren als ik een verkeerde SEO specialist inhuur?

SEO moet door een goede expert worden uitgevoerd. Als u uw SEO strategie in verkeer handen legt kan uw website afgestraft worden in Google. De gevolgen zijn dan vaak dramatisch. Omdat u bij Goody Ads te maken heeft met een Google partner weet u zeker dat we volgens de richtlijnen van Google werken. Daarnaast heeft u keuze uit budgetvriendelijke SEO abonnementen waardoor u een pakket kan kiezen wat bij uw organisatie past! Hierna gaan we aan de slag met de Google optimalisatie!

Een SEO expert van Goody Ads inhuren

Dagelijks werken onze SEO experts aan het resultaat van onze klanten. Met een SEO expert van Goody Ads kunt u dan ook het verschil in de zoekmachine maken. Voordat wij aan een SEO traject beginnen vinden wij het altijd belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Dit doen we omdat SEO niet iets is wat je vandaag start en morgen eindigt. Door een telefonisch interview of een bezoek op locatie kunnen we achterhalen wat de beste oplossing is voor uw organisatie. Neem direct contact op met de marketingadviseur van Goody Ads!

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.