Seo tarieven


SEO tarieven variëren behoorlijk in het SEO ‘land’. Dit komt omdat u betaalt voor de ervaring en expertise van een SEO specialist. Hoe minder ervaring een SEO’er heeft hoe voordeliger deze persoon is. Helaas duurt het dan ook lang voordat u resultaten behaalt. De SEO experts van Goody Ads zijn gecertificeerde SEO’ers en alle medewerkers zijn daarnaast Google partner. Dit zorgt ervoor dat wij verstand van zaken hebben.

Waarom SEO uitbesteden?

Zoekmachine marketing ontwikkelt zich snel, onze experts houden zich bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Een andere reden om SEO uit te besteden is om meer omzet te behalen. Een online marketing bureau is gespecialiseerd in het optimaliseren van de zoekmachine marketing van bedrijven, hierdoor halen zij vaak meer omzet binnen dan wanneer u het zelf zou doen. Dit heeft te maken met de ervaring van de specialisten. Door deze ervaring zullen er weinig tot geen (dure) fouten gemaakt worden, dit bespaart uiteindelijk ook weer kosten. Een onderdeel dat de specialisten bij Goody Ads maken is een zoekwoorden onderzoek, dit onderzoek is de rode draad in uw zoekmachine optimalisatie en zal u kosten besparen.

Wat zijn de SEO tarieven van Goody Ads?

Elk SEO project is anders. Een goed advies van onze marketingadviseur kan hierbij helpen. Aan de hand van uw wensen en doelstellingen zullen we kijken welk SEO abonnement het beste bij uw wensen past. De SEO tarieven van Goody Ads starten bij €300,- per maand. Daarnaast hebben wij ook pakketten van €450,- of €750,- euro per maand. Uiteraard is maatwerk ook altijd mogelijk. Als u contact opneemt met onze marketingadviseur helpen wij u graag op weg voor een hoog resultaat in de zoekmachine!

Wat doen we voor deze SEO tarieven?

Voor deze SEO tarieven werken we elke maand aan de vindbaarheid in Google. Zoals u wellicht weet is SEO een proces wat niet vandaag start en morgen klaar is. Het duurt dan ook gemiddeld tussen de 3 en 6 maanden voordat de eerste SEO resultaten voorbij komen. Als de resultaten komen groeit u ook erg snel. Dit komt omdat u dan ineens hoog in Google te vinden bent. Goody Ads werkt als Google partners graag aan het succes van uw website. Neem direct contact op met onze marketingadviseur om te kijken hoe we uw doelstellingen kunnen behalen.

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.