SEO (zoekmachine optimalisatie uitbesteden)

Wilt u meer bezoekers naar uw website en hoger scoren in Google? Dat kan door middel van seo maar twijfelt u of u seo zelf wilt gaan doen of wilt uitbesteden? Wij staan voor u klaar met het maken van de keuze.

Wat is SEO ?

Seo staan voor Search Engine Optimization – zoekmachine optimalisatie dus. ALs je aan de slag gaat met seo ben je aan het proberen om de meest relevante zoektermen te gebruiken waardoor je hoger scoort in Google. Om dit te behalen start je met het optimaliseren van je website, en creëer je een relevante zoekervaring voor de gebruikers van Google / zoekmachines.

Seo zelf doen?

De regels van zoekmachines worden continu verandert dat maakt seo moeilijker, om seo zelf te doen moet je beschikken over voldoende kennis en de kennis ook bij houden en steeds uitbreiden. Het opbouwen van Seo vraagt veel tijd en hoge discipline. Met alleen een aantal boekjes doorlezen kom je er niet, bezoek veel andere specialistische vaksites en lees blogs op google.

Om met Seo kennis op een hoog en concurrerend niveau te komen wordt veel tijd en discipline van je gevraagd. Hierdoor komen veel mensen tot besluit om Seo uit te besteden.

Voordelen van SEO uitbesteden:

Seo kan heel veel opleveren voor uw bedrijf hieronder nog een aantal voordelen voor uw bedrijf:

 • het maakt je online beter zichtbaar/ je gaat hoger scoren in Google
 • je hebt geen kosten per klik
 • je investering is duurzaam
 • het versterkt je andere online marketing middelen
 • het effect is goed meetbaar

SEO uitbesteden, kleine investering maar een groot resultaat:

een andere manier om je beter vindbaar te maken in google is google adwords, alleen adwords kost geld en Seo niet. Bij adwords moet je constant je biedingen in AdWords in de gaten houden, doe je dat niet dan wordt je snel overboden. Je advertentie zakt dan naar beneden of verdwijnt zelf helemaal. Bij Google adwords betaal je ook nog eens per klik. Bij seo is dat heel anders het maakt niet uit of er nu een persoon per dag of je website klikt of tweeduizend, je betaald niet per klik.

Wij zijn ook actief als:

online marketing bureau Amsterdam, online marketing bureau Rotterdam, online marketing bureau Den Haag, online marketing bureau Leiden, online marketing bureau Dordrecht,

Wat zit er in ons Seo pakket?

Als u besluit uw seo uit te besteden aan Goody ads, dan bieden wij u een seo pakket aan met daarin:

 • zoekwoordenonderzoek met relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf.
 • wij regelen kwalitatieve backlinks die je hoger in Google helpen
 • wij maken en optimaliseren zoekmachine vriendelijke teksten
 • wij optimaliseren de laadsnelheid van je website
 • wij zorgen voor een goede interne linkstructuur
 • wij monitoren elke week je website & sturen je elke maand een rapportage
 • en nog veel meer zoals: optimaliseren van de meta gegevens, sitemap aanmelden bij google webmaster tools en de URL- structuur verbeteren.

Meer weten over seo uitbesteden?

Bent u tot de conclusie gekomen om uw seo uit te besteden? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin we kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Voor meer informatie neem contact met ons op via: 010-2613606 of mail naar info@goodyads.nl

Bent u nieuwsgierig naar onze andere diensten neem dan snel een kijkje op onze website, //www.goodyads.nl/