Social media bureau Rotterdam


Dat u tegenwoordig met uw organisatie op social media aanwezig moet zijn zal niet nieuw zijn voor u. Maar echt het verschil maken op social media is nog niet zo makkelijk. Een Facebookpagina hebben, een bericht posten en soms een foto is niet genoeg. Als u ons social media bureau in Rotterdam inhuurt weet u zeker dat er een duidelijke strategie achter zit. Over elke communicatie uiting is nagedacht. Daardoor bereiken we nieuwe mensen, creëren we nieuwe volgers die uiteindelijk FAN worden.

Neem direct contact op met ons social media bureau in Rotterdam!

Adverteren op social media

Als bedrijf wilt u natuurlijk nieuwe klanten of aanvragen binnen krijgen. Een manier om dat voor elkaar te krijgen is door te adverteren op social media. Of u nu kiest voor Facebook, LinkedIn of Instagram, wij kunnen u hierbij helpen. Onze specialisten hebben veel ervaring op het gebied van social media en social advertising en weten daarom ook precies wat ze moeten doen om de kosten zo laag mogelijk te houden en toch een geweldig resultaat neer te kunnen zetten.

Social media beheer

Hoe vaak en wanneer moet u nu precies posten? Dat is een vraag waar onze klanten vaak mee zitten. Dit nemen wij graag voor u uit handen. Zo stellen we samen een content kalender op en maken we een plan voor de komende weken of maanden voor de advertenties. Deze social media posts publiceren wij, tevens zorgen wij ook voor de interactie, denk hierbij aan het reageren op reacties, liken en het volgen van andere accounts. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat u meer bereik haalt u uw social media posts, waardoor u meer onder de aandacht komt bij uw doelgroep en zult zien dat uw klantenbestand groeit.

Social media specialisten uit Rotterdam

Het gaat er hard met de ontwikkelingen op het gebied van online marketing en dus ook op het gebied van social media. Wij bij Goody Ads zijn continu bezig met het verkrijgen van nieuwe kennis op het gebied van Facebook, LinkedIn en Instagram. Hierdoor weten wij precies wat er op dit moment trending is, welke updates eraan komen en weten we wat wel en niet werkt.

Voordelen van ons social media bureau in Rotterdam!

  • Werkende strategie: Door onze ervaring weten we wat werkt en wat niet werkt. Daarom is het belangrijk dat onze experts het verschil kunnen maken voor uw organisatie!
  • Transparante werkwijze: We betrekken u graag bij onze werkwijze. Hierdoor is voor u alles duidelijk en weet u precies waar u aan toe bent. Samen met ons social media bureau in Rotterdam gaan we voor het hoogste resultaat!
  • Duidelijke rapportage: Elk kwartaal of elke maand sturen we u een rapportage. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en kunnen we kijken waar we staan ten opzichte van uw doelen. Hierdoor kunnen we snel schakelen en sturen richten uw doel!

Wat zijn de kosten van ons social media bureau in Rotterdam?

Graag bespreken we uw wensen zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen beteken. Omdat elke organisatie anders is kunnen we vooraf moeilijk zeggen wat de kosten zijn. We hebben organisaties die al voor €150,- per maand gebruik maken van onze marketing activiteiten. Neem direct contact op met Goody Ads als u het verschil wilt maken met ons social media bureau in Rotterdam!

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.