Social media bureau


Zoekt u een social media bureau in Nederland? Dan is het altijd belangrijk om als eerst te weten waarom u social media wilt uitbesteden of waarom u een bureau in handen neemt. Is dit om bijvoorbeeld meer interactie te krijgen, meer verkopen te realiseren of bijvoorbeeld het retargeten. (bezoekers van uw website die niets hebben gekocht u product nogmaals aanbieden via social media). Om dit te achterhalen zullen we altijd een persoonlijk gesprek met u hebben. Goody ads zal aan de hand hiervan een passend voorstel doen. Wij zijn dan ook een social media bureau wat dichtbij u staat!

Social media research bureau in Nederland!

Bij Goody Ads zijn we specialisten. Allemaal zijn we goed in onze eigen dingen. Dit maakt ons social media bureau dan ook zo sterk. Of u nu naar ons toe komt voor een social media campagne, meer interactie, data analyse of het gericht aansturen op bepaalde doelgroepen. Bij Goody Ads hebben wij de specialist in huis die u zoekt!

Hoe werkt ons social media bureau?

Zoals u al heeft kunnen lezen vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Daarnaast is natuurlijk een duidelijke en heldere raportage een cruciaal iets tijdens onze samenwerking. Het overhandigen van onze resultaten is dan bij Goody Ads niet meer dan normaal. Elk kwartaal of elke maand overhandigen we een raportage met de behaalde doelen, groei, bereikbaarheid, interactie enz. We zullen die altijd toelichten zodat het voor u duidelijk is. Deze raportages overhandigen we ook omdat we geloven in wat we doen. Ons social media bureau werkt namelijk en daarom kunnen wij een transparante boodschap naar onze klanten bieden. Zoekt u een social media marketing bureau? Neem dan direct contact op met onze marketing adviseur!

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.