Ons social media pakket zorgt voor een grotere naamsbekendheid!

Wij regelen dat jij meer naamsbekendheid krijgt op social media door goede content, meer interactie en de juiste advertenties. Maatwerk trajecten vanaf €175,- per maand.
Social media uitbesteden

Als bedrijf wil je natuurlijk dat klanten bij jouw winkel kopen. Goede producten, naamsbekendheid en goede service staan aan de basis van je succes! Voor de naamsbekendheid heb je misschien wel een Facebook- of Instagram pagina. Je hebt natuurlijk niets liever dan een pagina die nieuwe klanten oplevert en daardoor je omzet wordt verhoogd. Maar hoe kan het dat de ene Facebook pagina wel nieuwe klanten oplevert en de andere niet? Dat is de vraag die ertoe leidde dat wij ons bezig zijn gaan houden met het doen van onderzoek naar social media marketing. Hierbij hebben wij gekeken wat nodig is om naamsbekendheid te krijgen op social media om daaruit nieuwe kanten te werven. Hierdoor weten wij precies hoe een succesvolle social media pagina opgebouwd dient te worden. Dit levert daadwerkelijk meer naamsbekendheid en klanten op. 


Vraag direct een gratis Quick Scan aan!

Wij bedenken, maken en posten originele berichten op maat voor jouw bedrijf! Hierdoor onderscheid je jezelf van je concurrenten terwijl je hier niks voor hoeft te doen. 

Wij werken met grafische designers die je berichten in je eigen huisstijl gieten! Daarnaast werken wij met content marketeers die je berichten kracht bij zetten zodat je een professionele indruk achterlaat!

Elk bedrijf heeft haar eigen marketeer (1 aanspreekpunt). Hierdoor kun je altijd je vragen, dringende acties, aanpassingen of ideeën doorsturen.

Feedback van klanten


Starter

€175

Per maand
  • 1 social media kanaal
  • Visueel opmaken berichten
  • 2 berichten per week
  • 1 advertentie
  • Pagina optimalisatie
Offerte aanvragen

Maatwerk

> €425

Per maand
  • Hoeveelheid kanalen in overleg
  • visueel opmaken berichten
  • hoeveelheid berichten in overleg
  • Hoeveelheid advertenties in overleg
  • pagina optimalisatie
Offerte aanvragen

Bewezen portfolio met meer dan 100 klanten

Wij zijn een jong en persoonlijk bedrijf, maar hebben al meer dan 100 ondernemingen geholpen met een online marketing traject of een website. Wij helpen ook jou graag verder.Normaal starten wij altijd binnen 2 weken met het beheren van je social media pagina. Wil je graag eerder of juist later starten? Wij horen het graag!

Zelf hoef je helemaal niks te doen. Wij plaatsen de berichten, maken de advertenties en houden je social media pagina bij. Wel raden wij altijd aan om foto’s van producten, de winkel of bedrijf, aanbiedingen enz. naar je persoonlijke marketeer te sturen (mail, app enz). Dan kunnen wij deze beelden verwerken op je pagina. Dit maakt het veel persoonlijker voor je klanten. 

Direct antwoord op je vraag!


Bert Vroegindeweij
Online marketeer

010 – 26 13 606

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het beantwoorden van je vragen!