Ons social media pakket zorgt voor een grotere naamsbekendheid!

Wij regelen dat jij meer naamsbekendheid krijgt op social media door goede content, meer interactie en de juiste advertenties. Maatwerk trajecten vanaf €175,- per maand.Vele uren zitten vele gebruikers dagelijks op sociale media. Denk hierbij aan Facebook en Linkedin. Maar ook de ‘nieuwere’ kanalen zijn erg populair. Hierbij moet je denken aan instagram, snapchat en pinterest. Doordat dagelijks miljoenen mensen actief zijn op deze kanalen is dit een ideaal middel om je doelgroep te bereiken.

Hoe bereikt Goody Ads mijn doelgroep op social media?

Als eerste wordt natuurlijk gekeken wie je doelgroep is en op welke social media kanalen deze actief zijn. Hierna zetten wij een social media strategie op. Met deze social media strategie heb je een duidelijk plan hoe wij je doelgroep gaan bereiken.

Het doel van dit plan is uiteraard om interactie te krijgen met je doelgroep om hierna uit deze FANS nieuwe conversies te krijgen. Dit kunnen wij doen door een community te creëren met je fans. Door goede en strategische berichten in te plannen is het voor deze fans interessant om je social media pagina te volgen. Daarnaast kunnen wij advertenties inzetten om je doelgroep met heel gerichte targeting te bereiken. Hierbij moet je denken aan advertenties die worden weergegeven aan bezoekers die bijvoorbeeld je website al een keer hebben bezocht maar nog niks hebben besteld, personen met bepaalde interesses, likes van je concurrent, personen in een bepaald dorp of stad of andere interessante doelgroepen.

Maar het verschil op social media met de experts van Goody Ads!

Heb jezelf geen tijd voor social media of weet je geen conversies te krijgen uit je volgers? Dan is het de hoogste tijd dat hier verandering in komt. Wij nemen niet alleen je social media beheer uit handen maar zorgen ervoor dat je social media kanaal een conversie knaller wordt!

Of je je nu richt op de B2B of B2C markt op social media zijn alle doelgroepen actief. Omdat wij houden van transparantie zijn wij ook duidelijk in de kosten. De kosten beginnen bij €175,- euro per maand. Omdat elke organisatie anders is kijken wij graag samen met je wat de beste aanpak is om je doelgroep te bereiken!

Kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact op met Bert, hij laat je graag de mogelijkheden zien die er voor je bedrijf liggen. Dit kan per telefoon: 010 – 2613606 of stuur een e-mail naar: Bert@goodyads.nl

Wat zit er in ons social media pakket?


 • Doelgroep

  Als eerst bepalen wij de doelgroep. Dit doen wij aan de hand van de customer journey (de klantreis). Hierdoor weten wij precies wie wij moeten bereiken.

 • Contentstrategie

  Een goede strategie waarin duidelijk staat beschreven hoe je doelgroep bereikt kan worden. Daarnaast kijken wij naar welke berichten je doelgroep interessant vinden en hoe er interactie kan ontstaan. Door de interactie zal de pagina zonder advertentiebudget al kunnen groeien.

 • Interactie

  Het is belangrijk om te reageren op de acties van je volgers. Anders kan er geen INTERACTIE ontstaan. Daarom zullen onze berichten gericht zijn op het like, delen, volgen of reageren op het bericht door je doelgroep. Dit zorgt niet alleen voor extra naamsbekendheid maar ook voor nieuwe klanten!

 • Advertentiestrategie

  Door goede advertenties bereiken wij mensen die nog niet in contact zijn geweest met je bedrijf maar wel exact in de doelgroep passen. Deze personen bereiken wij door verschillende type advertenties.

 • Eigen social media expert

  Bij Goody Ads heb je altijd 1 aanspreekpunt. Wel zo makkelijk! Je online marketeer weet dan ook precies je vraag over de campagne te beantwoorden. Daarnaast bellen we elke maand om de voortgang te bespreken aan de hand van een rapportage.

Starter

€175

Per maand
 • 1 social media kanaal
 • Visueel opmaken berichten
 • 2 berichten per week
 • 1 advertentie
 • Pagina optimalisatie
Maak een afspraak!

Maatwerk

> €425

Per maand
 • Hoeveelheid kanalen in overleg
 • visueel opmaken berichten
 • hoeveelheid berichten in overleg
 • Hoeveelheid advertenties in overleg
 • pagina optimalisatie
Maak een afspraak!

GO-Classic

Voor de GO-Classic (het jaarlijkse fietsevenement van de Rotary) hebben wij een aantal mooie resultaten geboekt. Jaarlijk wordt de GO-Classic georganiseerd om geld in te zamelen voor goede doelen.

Behaalde resultaten:

 • In 2018 waren er 1.038 deelnemers waarvan 801 via social media. (Het beste resultaat voor de GO-Classic ooit!)
 • De Facebook pagina groeide met 180%!
 • De gemiddelde interactie steeg met 82%!

Bewezen portfolio met meer dan 70 klanten

Wij zijn een jong en persoonlijk bedrijf, maar hebben al meer dan 70 ondernemingen geholpen met een online marketing traject of een website. Wij helpen ook jou graag verder.

Benieuwt hoe jouw social media kanaal ervoor staat?


Bert Vroegindeweij
Online marketeer

Doe de gratis social media check!