Social media beheer

Vele uren zitten vele gebruikers dagelijks op sociale media. Denk hierbij aan Facebook en Linkedin. Maar ook de ‘nieuwere’ kanalen zijn erg populair. Hierbij moet u denken aan instagram, snapchat en pinterest. Doordat dagelijks miljoenen mensen actief zijn op deze kanalen is dit een ideaal middel om uw doelgroep te bereiken.

Hoe bereikt Goody Ads mijn doelgroep op social media?

Als eerste wordt natuurlijk gekeken wie uw doelgroep is en op welke social media kanalen deze actief zijn. Hierna zetten wij een social media strategie op. Met deze social media strategie heeft u een duidelijk plan hoe wij uw doelgroep gaan bereiken.

Het doel van dit plan is uiteraard om interactie te krijgen met uw doelgroep om hierna uit deze FANS nieuwe conversies te krijgen. Dit kunnen wij doen door een community te creëren met uw fans. Door goede en strategische berichten in te plannen is het voor deze fans interessant om uw social media pagina te volgen. Daarnaast kunnen wij advertenties inzetten om uw doelgroep met heel gerichte targeting te bereiken. Hierbij moet u denken aan advertenties die worden weergegeven aan bezoekers die bijvoorbeeld uw website al een keer hebben bezocht maar nog niks hebben besteld, personen met bepaalde interesses, likes van uw concurrent, personen in een bepaald dorp of stad of andere interessante doelgroepen.

Maar het verschil op social media met de experts van Goody Ads!

Heeft u zelf geen tijd voor social media of weet u geen conversies te krijgen uit uw volgers? Dan is het de hoogste tijd dat hier verandering in komt. Wij nemen niet alleen uw social media beheer uit handen maar zorgen ervoor dat uw social media kanaal een conversie knaller wordt!

Of u zich nu richt op de B2B of B2C markt op social media zijn alle doelgroepen actief. Omdat wij houden van transparantie zijn wij ook duidelijk in de kosten. De kosten beginnen bij €175,- euro per maand. Omdat elke organisatie anders is kijken wij graag samen met u wat de beste aanpak is om uw doelgroep te bereiken!

Kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan contact op met Sjaak, hij laat u graag de mogelijkheden zien die er voor uw bedrijf liggen. Dit kan per telefoon: 010 – 2613606 of stuur een e-mail naar: sjaak@goodyads.nl

Starten met Facebook remarketing?


Bent u geïnteresseerd in Facebook remarketing? Benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.