Social media uitbesteden

Wij regelen dat jij meer naamsbekendheid krijgt op social media door goede content, meer interactie en de juiste advertenties. Maatwerk trajecten vanaf €175,- per maand.


Wilt u met uw organisatie actief worden op social media en hier vervolgens nieuwe klanten uit halen? Dan is het uitbesteden van social media  een prima keuze. Of u nu opzoek bent naar meer naamsbekendheid op Linkedin, Instagram, Pinterest of andere kanalen of om Facebook uitbesteden mogelijk te maken?. Bij Goody Ads bent u aan het juiste adres voor het uitbesteden van social media.

Wist u dat…. 96% van de Nederlanders actief is op social media?

Wat zijn de voordelen van social media uitbesteden?

Een voordeel van het uitbesteden van uw social media activiteiten is dat u tijd vrij krijgt om andere zaken op te pakken en te doen. Daarnaast hoeft u zelf geen inspirerende content te verzinnen, wat alleen maar tijdrovend kan zijn. U bent consistent onder de aandacht bij uw doelgroep. U werkt samen met creatieve specialisten, hierdoor ervaart u ook extra creativiteit en een frisse blik op uw bedrijf. Onze specialisten maken content die past bij uw doelgroep. Uw doelstellingen worden samen met ons behaald!

Hoe gaat social media uitbesteden in zijn werk?

Goody Ads vindt persoonlijk contact altijd erg belangrijk. Door middel van een persoonlijk gesprek met een Facebook expert zullen wij dan ook altijd achterhalen wat uw doelstellingen zijn. Aan de hand van uw wensen kan Goody Ads een passend voorstel maken. We kunnen er zo bijvoorbeeld voor kiezen om via social media meer interactie te creëren met uw volgers. Bezoekers van uw website die geen order hebben geplaats retargeten met een advertentie. Dit houdt in dat mensen die geen product hebben gekocht het product nogmaals te zien krijgen op hun social media pagina. Doot het juist aansturen van een advertentie kunnen er op deze wijze mooie doelen worden behaald.

Hoeveel kost het om social media uit te besteden?

Dit hangt helemaal van uw wensen en doelen af. Daarom is het persoonlijke contact altijd erg belangrijk. 1 ding staat wel altijd vast. Voor elk budget kan Goody Ads een passend voorstel maken. Om u een indruk te geven wat de kosten ongeveer zijn kunt u kijken bij de verschillende pakketen voor het uitbesteden van social media of online marketing uitbesteden. U kunt zo een goede indruk krijgen van de kosten. Uiteraard is er voor elke wens een geschikte oplossing. Daarom kunt u direct contact opnemen met de marketing adviseur voor het uitbesteden van social media voor uw organisatie!

Wat zit er in ons social media pakket?


 • Doelgroep bepalen

  Als eerst bepalen wij de doelgroep. Dit doen wij aan de hand van de customer journey (de klantreis). Hierdoor weten wij precies wie wij moeten bereiken.

 • Contentstrategie

  Een goede strategie waarin duidelijk staat beschreven hoe je doelgroep bereikt kan worden. Daarnaast kijken wij naar welke berichten je doelgroep interessant vinden en hoe er interactie kan ontstaan. Door de interactie zal de pagina zonder advertentiebudget al kunnen groeien.

 • Interactie

  Het is belangrijk om te reageren op de acties van je volgers. Anders kan er geen INTERACTIE ontstaan. Daarom zullen onze berichten gericht zijn op het like, delen, volgen of reageren op het bericht door je doelgroep. Dit zorgt niet alleen voor extra naamsbekendheid maar ook voor nieuwe klanten!

 • Adverteren

  Door goede advertenties bereiken wij mensen die nog niet in contact zijn geweest met je bedrijf maar wel exact in de doelgroep passen. Deze personen bereiken wij door verschillende type advertenties.

 • Uw eigen social media expert

  Bij Goody Ads heeft u altijd 1 aanspreekpunt. Wel zo makkelijk! Uw online marketeer weet dan ook precies uw vraag over de campagne te beantwoorden. Daarnaast bellen we elke maand om de voortgang te bespreken aan de hand van een rapportage.

  Starter

  €175

  Per maand
  • 1 social media kanaal
  • visueel opmaken
  • 2 berichten per week
  • 1 advertentie
  • Pagina optimalisatie
  Maak een afspraak!

  Maatwerk

  > €425

  Per maand
  • Hoeveelheid kanalen in overleg
  • visueel opmaken
  • hoeveelheid berichten in overleg
  • hoeveelheid advertenties in overleg
  • pagina optimalisatie
  Maak een afspraak!

  GO-Classic

  Voor de GO-Classic (het jaarlijkse fietsevenement van de Rotary) hebben wij een aantal mooie resultaten geboekt. Jaarlijk wordt de GO-Classic georganiseerd om geld in te zamelen voor goede doelen. 

  Behaalde resultaten: 

  • In 2018 waren er 1.038 deelnemers waarvan 801 via social media. (Het beste resultaat voor de GO-Classic ooit!) 
  • De Facebook pagina groeide met 180%! 
  • De gemiddelde interactie steeg met 82%!

  Bewezen portfolio met meer dan 70 klanten

  Wij zijn een jong en persoonlijk bedrijf, maar hebben al meer dan 70 ondernemingen geholpen met een online marketing traject of een website. Wij helpen ook jou graag verder.

         

  Benieuwt hoe jouw social media kanaal ervoor staat?


  Bert Vroegindeweij

  Online marketeer

  Doe de gratis social media pagina check!