Travel


De travel branche is een van de meest competitieve branches. Het op de juiste wijze toepassen van online marketing zorgt ervoor dat een reisbureau, boekingsplatform of hotel toch er bovenuit springt. Het toepassen van zoekmachine optimalisatie het creëren van een community en het binden van FANS zorgen ervoor dat uw reis organisatie online het verschil maakt.

Goody Ads heeft het bedrijf Travel-in-Holland.nl geholpen om in korte tijd te groeien. Door het optimaal inzetten van Google AdWords kwamen nieuwe boekingen direct binnen. Hierna is geïnvesteerd in zoekmachine optimalisatie zodat ook bij ‘normale’ zoekopdrachten Travel in Holland duidelijk in de picture kwam. Nadat de boekingen binnenstroomden is gekozen voor e-mail marketing. Met deze strategie zorgden we ervoor dat klanten nogmaals een overnachting gingen boeken. Uiteindelijk kwam social media om de hoek kijken voor extra naamsbekendheid!

Uw hotel of reisbureau is dan ook bij Goody Ads in goede handen.

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.