Website / webshop ontwikkeling

Professionele website of webshop laten maken? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en zoekmachine vriendelijke websites en webshops.

Een professionele uitstraling en uw eigen huisstijl dragen bij aan het succes van uw website. Wij hebben jarenlang ervaring met de ontwikkeling van websites. Door een gedegen aanpak komen wij steeds weer tot indrukwekkende eindresultaten.

WordPress: het krachtige, veelgebruikte CMS

WordPress heeft veel voordelen. U kunt uw eigen website beheren middels WordPress. WordPress is een Content Management Systeem, een CMS. Hiermee kunt u makkelijk zelf uw website beheren. Door in te loggen in een beveiligd gedeelte kunt u zelf teksten plaatsen en aanpassen, pagina’s toevoegen of verwijderen en bijvoorbeeld afbeeldingen en video’s plaatsen. Het enige wat u nodig heeft is een computer en toegang tot internet.

De voordelen van WordPress

 

  • Standaard al zoekmachine vriendelijk
  • Gemakkelijk zelf aanpassingen maken
  • Volledig in uw eigen huisstijl

Kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan contact op met Sjaak, hij laat u graag de mogelijkheden zien die er voor uw bedrijf liggen. Dit kan per telefoon: 010 – 2613606 of stuur een e-mail naar: sjaak@goodyads.nl

 

 

Offerte aanvragen nieuwe website


Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een website op maat? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.