Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoog in Google komen! Een antwoord wat elke ondernemer zegt als wij vragen welke doelstellingen ze hebben. Met dit antwoordt zijn wij bij Goody Ads niet tevreden. Dit komt omdat hoog in Google komen een gevolg is van onze werkzaamheden. Wij willen als eerste juist achterhalen wat u wilt bereiken met het ‘hoog in Google komen’. Denk hierbij aan bijvoorbeeld meer conversies uit uw webshop, aanmeldingen voor uw diensten, contactinformatie of een andere doelstelling die u wilt behalen met de ‘gevolgen’ van onze werkzaamheden. Als u ons belt kunt u zich alvast voorbereiden op deze vraag! Als wij weten wat u wilt bereiken kunnen wij aan de hand van uw doelstellingen een duidelijke strategie maken. Met deze strategie maken wij het verschil in de zoekmachines en krijgt u vele nieuwe bezoekers via Google op uw website!

Wat is de werkwijze van Goody Ads bij het ‘hoog in Google komen’?

Wij snappen dat u deze vraag stelt! Aan zoekmachine zitten ook een hoop gevaren. Google alleen even op ‘Black hat SEO’ en u ziet vele berichten van zoekmachine optimalisatie waarbij technieken worden gebruikt die Google afstraft. Bij Goody Ads hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Goody Ads werkt volgens de nieuwste technieken die zijn ‘goedgekeurd’ door Google! Goody Ads is dan ook niet voor niks Partner van Google!

De natuurlijke manier van zoekmachine optimalisatie is dan ook een proces wat niet vandaag op morgen is afgerond. Het is een proces wat start en minimaal 3 tot 6 maanden duurt voordat u de resultaten gaat zien. Maar als deze resultaten na 3 tot 6 maanden komen krijgt u ook ineens erg veel nieuwe bezoekers naar uw website. Dit komt omdat u dan ‘hoog in Google’ staat! Voor deze nieuwe bezoekers hoeft u niks te betalen. Het zijn bezoekers die voortkomen uit onze werkzaamheden. U betaalt in tegenstelling tot zoekmachine adverteren (SEA) geen kosten per klik (bezoeker).

Goody ads werkt altijd transparant en volgens duidelijke rapportages. U weet zo precies waar u aan toe bent en hoeveel bezoekers, conversies en winst u maakt uit onze werkzaamheden. Omdat zoekmachine optimalisatie een proces is wat minimaal 3 tot 6 maanden duurt moet u even geduld hebben voordat u resultaat ziet. In deze periode houden we u regelmatig op de hoogte van de voortgang. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden kan vanaf €300,- per maand. Maandelijks optimaliseren wij uw website zo dat deze ‘’Google’’ en ‘’websitebezoekers’’ vriendelijk word.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Neem dan contact op met Sjaak, hij laat u graag de mogelijkheden zien die er voor uw bedrijf liggen. Dit kan per telefoon: 010 – 2613606 of stuur een e-mail naar: sjaak@goodyads.nl

Gratis SEO check aanvragen?


Is uw website geoptimaliseerd om goed gevonden te worden in Google? vraag een gratis SEO check aan en wij controleren uw website op de belangrijkste punten.

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel 010-2613606

Neem contact op

Meer informatie?


Wilt u meer weten? Neem contact op met Sjaak voor advies of om een afspraak te maken.
Bel: 010-2613606

Neem contact op

Daag jij ons uit?


Vul hieronder uw gegevens in en wij beantwoorden direct uw vraag of bellen u binnen 1 werkdag op. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Gewoon zoals het hoort.